Jan Nygaard AS Simple Comfort Services

Der findes mange servicemuligheder til Deres BMW eller MINI, men der findes kun ét Simple Comfort Services program, nemlig Jan Nygaard AS Simple Comfort Services.

Når De vælger et af vores nye Simple Comfort abonnementer, sørger Jan Nygaard AS for, at Deres serviceoplevelse bliver så komfortabel som overhovedet muligt.

Vores nye program tilbyder i første omgang attraktiv lejebilsordning og hente/bringe service.

Her på siden kan De holde Dem opdateret omkring vores nye ydelser. Det er også her De kan få adgang til Webshoppen, ved at trykke på linket nedenfor, hvor De kan bestille deres Simple Comfort abonnement. 

​Simple Comfort Basic

Med et Simple Comfort Basic abonnement holder vi Dem mobil under ethvert service- og reparationsbesøg på vores værksteder. Det er slut med bekymringer om hvordan De kommer videre eller om bilen når at blive færdig inden fyraften – De kører bare i vores lejebil, indtil Deres bil er færdig på værksted. Med Simple Comfort Basic er De mobil til enhver tid.

Pris

Ved betaling månedligt: 40 kr. pr. md. svarende til 480 kr. pr. år.

Ved betaling én gang pr. år: 400 kr. pr. år.

* Abonnementet kan ikke anvendes ved; hjulskifte, Ikke forud aftalte værkstedsbesøg, Planlagte besøg omfatter ikke biler der ankommer med skader, hvor der ikke på forhånd er aftalt udbedring, pæreskift, påfyldning af Add Blue, viskerblade, polering af små ridser og lign. mindre opgaver der normalt tager maksimalt 30 minutter.

​Simple Comfort Flex

​Med et Simple Comfort Flex abonnement henter og bringer vi Deres bil til og fra service, og De er således fri til at bruge Deres tid på noget langt sjovere. Vi henter Deres bil på den aftalte adresse - for eksempel på Deres hjemmeadresse, på Deres arbejdsplads eller måske i lufthavnen inden De rejser på ferie. Samtidig returnerer vi naturligvis Deres bil på aftalt tidspunkt og sted. De skal blot kunne møde os og overlevere Deres bilnøgle til os. Med Simple Comfort Flex får De mere kvalitetstid i hverdagen.

Pris:

Ved betaling månedligt: 50 kr. pr. md. svarende til 600 kr. pr. år.

Ved betaling én gang pr. år: 500 kr. pr. år.

* Abonnementet kan ikke anvendes ved; hjulskifte, Ikke forud aftalte værkstedsbesøg, Planlagte besøg omfatter ikke biler der ankommer med skader, hvor der ikke på forhånd er aftalt udbedring, pæreskift, påfyldning af Add Blue, viskerblade, polering af små ridser og lign. mindre opgaver der normalt tager maksimalt 30 minutter.

​Simple Comfort Combi

Med et Simple Comfort Combi abonnement sørger vi for alt. Vi møder Dem således på aftalt tidspunkt og sted – for eksempel på Deres hjemmeadresse, på Deres arbejde eller i golfklubben med en lejebil, som De får til fri afbenyttelse, mens Deres bil serviceres. De skal blot kunne møde os og overlevere Deres bilnøgle samt underskrive, at De har modtaget en lejebil. Med Simple Comfort Combi er De altid mobil og får mere kvalitetstid i hverdagen.

Pris:

Ved betaling månedligt: 80 kr. pr. md. svarende til: 960 kr. pr. år.

Ved betaling én gang pr. år: 800 kr. pr. år.

* Abonnementet kan ikke anvendes ved; hjulskifte, ikke forud aftalte værkstedsbesøg, Planlagte besøg omfatter ikke biler der ankommer med skader, hvor der ikke på forhånd er aftalt udbedring. Eksempelvis hvis bilen ankommer med autohjælp uden på forhånd aftalt tid, pæreskift, påfyldning af Add Blue, viskerblade, polering af små ridser og lign. mindre opgaver der normalt tager maksimalt 30 minutter.

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​