MINI VALUE SERVICE

SERVICE TIL ÆLDRE MINI

Tror du service på din MINI er meget billigere i Tyskland end i Danmark? Har du hørt, at et autoriseret MINI værksted er dyrere end frie værksteder i Danmark? Så kan du godt tro om!

MINI Value Service er et skræddersyet serviceprogram med ekstremt konkurrencedygtige priser for udvalgte MINI 3-dørs, Cabrio & Clubman, hvor alt er inkluderet i prisen. Alt arbejde udføres af højtuddannede MINI mekanikere, der anvender olie godkendt af MINI og originale MINI reservedele med to års garanti. Som en ekstra fordel, er du også dækket af MINI Vejhjælp Mobile Care – uanset bilens alder – så længe du får udført service på et autoriseret MINI værksted i Danmark.

Bundlinjen? Fremragende kvalitet og en god mavefornemmelse til en forbløffende konkurrencedygtig pris. Det kalder vi MINI Value Service.

Førlæng vejhjælpspakke

Efter 5 år vil du fortsat være sikret dækning af MINI Vejhjælp Mobile Care i Danmark, hvis du får udført service på et autoriseret MINI serviceværksted i Danmark. Dækningen gælder så længe bilens serviceplan overholdes og følges på et autoriseret MINI værksted i Danmark.

MOTOROLIESERVICE
​PRIS 1.299 KR.

Denne servicepakke omfatter:

  • Aftapning af den gamle motorolie og påfyldning af frisk olie
  • Udskiftning af oliefilter
  • Nulstilling af serviceintervalindikatoren iht. MINI’s specifikationer
  • Miljørigtig bortskaffelse af udskiftede reservedele og aftappede væsker

UDSKIFTNING AF MIKROFILTER
​PRIS 599 KR.*

* Gældende i forbindelse med olieservice

Et originalt mikrofilter med aktivt kul er den perfekte løsning – også for allergikere. Dit klimaanlæg desinficeres mod bakterier, og eventuelle lugtgener fjernes, så du kan køre med optimal luftkvalitet. Vores højtuddannede MINI mekanikere udskifter dit mikrofilter med et originalt MINI mikrofilter, som forbedrer luftkvaliteten i kabinen, hvilket medfører øget sikkerhed og komfort. Desuden bliver dit klimaanlæg desinficeret, så du får den optimale friske luft under kørsel.

Denne servicepakke omfatter:

  • Udskiftning af mikrofilter
  • Desinficering af klimaanlæg med klimarensspray
  • Miljøvenlig håndtering af gammelt mikrofilter

UDSKIFTNING AF BATTERI
​PRIS 1.999 KR.*

* Gælder ikke biler med start/stop-funktion.
Vi udskifter startbatteriet på din MINI til et kraftfuldt, holdbart MINI originalbatteri. Vores MINI mekaniker installerer det nye batteri i bilen, så du kan være sikker på, at alle elektriske komfortfunktioner virker, som de skal. 


Denne servicepakke omfatter:

  • Udskiftning af startbatteri
  • Kontrol af bilens elektriske komfortfunktioner efter udskiftning
  • Miljørigtig håndtering af det gamle batteri

Inkluderet modeller

MINI Hatch, Cabrio og Clubman, gen. I & II.Modell R50, R52, R53, R55, R56 og R57.

De viste priser gælder for MINI One, One D, Cooper, Cooper D og Cooper S (modell R50, R52, R53, R55, R56 & R57). Priserne gælder ikke JCW-modeller. Priser er inkl. moms, forbrugsmaterialer, reservedele og arbejdstid. Der tages forbehold for fejl og ændringer i serviceomfang.​

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​