BMW SERVICEEFTERSYN

Professionelt arbejde til den rigtige pris

Hvis din BMW trænger til et tjek af udvalgte funktioner, eller hvis det igen er blevet tid til et serviceeftersyn eller periodisk syn, så er din bil i trygge hænder hos vores erfarne serviceeksperter, der kender din bil fra ende til anden.


Deres ekspertise og det innovative diagnose- og programmeringsudstyr er din garanti for, at din BMW forlader værkstedet i tiptop stand efter at have fået BMW Service. Ved serviceeftersyn sørger vi for, at din BMW igen leverer køreglæde på allerhøjeste niveau.

Service sætter nye standarder

Regelmæssigt udført serviceeftersyn af din BMW er den direkte vej til at bevare sikkerheden og køreglæden. Med det innovative servicesystem CBS (Condition Based Service), dvs. behovsstyrede serviceintervaller, ved din BMW selv, om og hvornår der er brug for et olieskift eller et serviceeftersyn. 

I forbindelse med BMW TeleServices bliver alle relevante oplysninger automatisk sendt i forvejen til det autoriserede BMW serviceværksted. På denne måde kan værkstedet danne sig et præcist overblik over, hvad der skal udføres på din bil.​

Condition Based Service

Deres bil kender sig selv, og ved hvornår det er tid til vedligeholdelse. Det betyder at faste serviceintervaller er en saga blot. Det intelligente vedligeholdelses-system CBS analyserer bilens faktiske service behov: bilen vurderer individuelt tilstanden af sliddele og væsker (såsom motorolie og bremseklodser) og overvåger serviceperioder efter tid eller kilometertal.

I cockpittet får De automatisk oplysninger om hvilken form for service som kræves fire uger i forvejen. De kan også tjekke servicestatus ved brug af Deres iDrive. Det gør det således muligt at planlægge serviceaftaler i god tid.

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​