​Kgs. Lyngby - 4588 6600

​København - 3259 4611

Ishøj - 4345 99​33

Jan Nygaard AS - Lounge

TA´ FOR DEM I VORES LOUNGE OG BRUG VORES FACILITETER

Nå De besøger et af vores huse i Ishøj, København eller Lyngby, vil vi altid gøre en ekstra indsats for at De føler Dem så godt tilpas som muligt. Vi servicerer Dem gerne med varme og kolde drikkevare såvel som nybagte croissanter om morgenen.

​Ønsker De at benytte B&O hovedtelefoner, så De kan se film eller tv på Deres tablet eller ønsker at lytte til musik, låner vi Dem gerne et sæt. De kan også benytte Dem af vores udvalg af aviser og magasiner og har De behov for at arbejde eller føre en personlig telefonsamtale, kan vores mødefaciliteter benyttes.


​Vi vil altid bestræbe os på at gøre Deres ophold hos os så behageligt som overhovedet muligt.

PASSION – OGSÅ FOR KAFFE

Kaffen, vi serverer, er leveret af KONTRA Coffee, som er at mikroristeri der startede i 2015 på Østerbro i København. Personerne bag KONTRA Coffee har alle haft væsentlig betydning for kaffekulturen i Danmark. Således har de blandt andet vundet Verdensmesterskabet for barista to gange (WBC) og står for uddannelsen af de værtinder, der betjener Dem i vores kundelounge.

​KONTRA køber kaffe direkte og gennem de bedste grossister i Europa, og sikrer at Jan Nygaard AS’ kunder får den bedste råvare. Kaffen købes i sæsonen for at minimere tiden fra kaffen bliver ristet til den ender i Deres kop. 

Kgs. Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby​

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​