​Kgs. Lyngby - 4588 6600

​København - 3259 4611

Ishøj - 4345 99​33

Lounge

TA´ FOR DEM I VORES LOUNGE OG BRUG VORES FACILITETER

Nå De besøger et af vores huse i Ishøj, København eller Lyngby, vil vi altid gøre en ekstra indsats for at De føler Dem så godt tilpas som muligt. Vi servicerer Dem gerne med varme og kolde drikkevare såvel som nybagte croissanter om morgenen.

VI har ligeledes et større udvalg af aviser og magasiner og har De behov for at arbejde eller føre en personlig telefonsamtale, kan vores mødefaciliteter benyttes.

​​

​Vi vil altid bestræbe os på at gøre Deres ophold hos os så behageligt som overhovedet muligt.

PASSION – OGSÅ FOR KAFFE

Kaffen, vi serverer, er leveret af KONTRA Coffee, som er at mikroristeri der startede i 2005 på Østerbro i København. Personerne bag KONTRA Coffee har alle haft væsentlig betydning for kaffekulturen i Danmark. Således har de blandt andet vundet Verdensmesterskabet for barista to gange (WBC) og står for uddannelsen af de værtinder, der betjener Dem i vores kundelounge.

​KONTRA køber kaffe direkte og gennem de bedste grossister i Europa, og sikrer at Jan Nygaard AS’ kunder får den bedste råvare. Kaffen købes i sæsonen for at minimere tiden fra kaffen bliver ristet til den ender i Deres kop. 

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​