​Kgs. Lyngby - 4588 6600

​København - 3259 4611

Ishøj - 4345 99​33

JOB HOS JAN NYGAARD AS

​​​Hos Jan Nygaard leder altid efter dygtige og kompetente kolleger. Nedenfor er de i øjeblikket ledige stillinger slået op. Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger på: job@jan-nygaard.dk

Ledige stillinger:

Mekaniker til vores BMW serviceværksted i København.

En pålidelig partner i erhvervslivet.

Vi søger en professionel og erfaren mekaniker til vores BMW serviceværksted i København.

Jan Nygaard AS er Danmarks største eksklusive BMW- og MINI-forretning og servicerer årligt mere end 10.000 BMW- og MINI-ejere. Vi består af tre afdelinger i hhv. København, Kgs. Lyngby og Ishøj. Vi er en virksomhed i udvikling, og de kommende år bliver ingen undtagelse.

Vores BMW- og MINI-værksteder leverer Danmarks bedste service, noget der har været medvirkende til, at BMW har Danmarks mest tilfredse kunder.

Kvalifikationer.

Du er initiativrig og brænder for at levere kvalitet af allerhøjeste karakter. Du skal kunne arbejde selvstændigt, være udadvendt, struktureret og ikke mindst have et godt overblik.

Din profil.

Til jobbet som mekaniker skal du være uddannet mekaniker og have min. 2-3 års erfaring fra lignende job. Du har en udpræget ordenssans og er ærlig og selvstændig. Du er struktureret, disciplineret og kan trives i et til tider hektisk miljø. Du skal have et fornuftigt kendskab på brugerniveau til IT, da BMW og MINI i høj grad anvender forskellige IT-systemer i forbindelse med arbejdet.

Vi tilbyder.

Vi kan tilbyde et udfordrende job med et af verdens mest attraktive brands, hvor du bliver en vigtig del af vores serviceteam. En attraktiv og nytænkende arbejdsplads med masser af rum og muligheder for udvikling.

Løn: Efter kvalifikation.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Interesseret?

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte eftermarkedschef Per Carøe Helmark på per.caroe.helmark@jan-nygaard.dk.

Skriftlig ansøgning samt CV (vedlagt referencer og evt. andre relevante dokumenter) sendes til per.caroe.helmark@jan-nygaard.dk.

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​