Sjov kørsel til enhver lejlighed.

Den nye MINI Countryman.

​Den nye MINI Countryman, som lanceres til februar, er den største og mest alsidige MINI model i mærkets 57 års historie. 

Modellen byder på helt nye muligheder med meget mere plads, nye funktioner og en mere sportslig karakter.

Den nye MINI Countryman har en helt særlig karakter takket være sine kraftfulde proportioner. Dette understreges af de høje tagrælinger, korte udhæng, store hjulkasser samt den atletiske formgivning på bilen med overflader, der skaber både lys og skygge. Frihøjden er øget og det samme gælder siddepositionen i bilen.

I Danmark kommer den nye MINI Countryman som standard med "Salt"-pakken, som indbefatter klimaautomatik, lyspakke, opbevaringspakke, tågelygter og velourmåtter. Derudover er regnsensor, bluetooth og tagrælinger standard.

MINI Connected - den personlige assistent.

Fra oktober måned fås MINI Connected, som forbinder chauffør og bil med omverdenen via et simkort i bilen. Systemet integrerer MINI Countryman i brugerens digitale liv via flere kontaktpunkter, som for eksempel Apple iPhone og Apple Watch. "Den personlige assistent" sikrer blandt andet stressfrie ankomsttider til bestemmelsesstedet ved at informere brugeren om det optimale afgangstidspunkt i forhold til kalenderaftalen og den aktuelle trafiksituation.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

​Den nye MINI Countryman plug-in hybrid kombinerer hverdagsbrug og muligheden for at tage på lange distancer i en spændende, miljøbevidst pakke. Lokalt kan De endda køre fuldstændig CO2-neutralt i den elektriske køretilstand. Accelerationen er lynhurtig som en MINI Cooper S, når forbrændingsmotoren understøttes af e-boostet.

Nyd pladsen og alsidigheden, der stort set matcher den ”konventionelle” MINI Countryman. I samspil med elektronisk ALL4-funktionalitet får De det bedste ud af begge drivkilder, og med en elektrisk rækkevidde på op til 40 km, er der ingen grænser for, hvor langt De kan køre i din MINI Countryman opladningshybrid.

Den nye MINI Countryman Plug-In-Hybrid

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​