MINI Countryman Hybrid

Med vores nye plug-in-hybrid motor er det både og. Her kan du både køre 100 % CO2-neutralt på de korte ture og nyde kraften og accelerationen fra benzinmotoren på de længere ture. Med en elektrisk rækkevidde på op til 40 km og en samlet rækkevidde på op til 496 km får du maksimal bevægelsesfrihed og køredynamik i din MINI Countryman plug-in-hybrid.

Elmotoren i din MINI Cooper S E Countryman ALL4 har en rækkevidde på helt op til 40 km – nok til at kunne foretage de fleste byture 100 % CO2-neutralt. Selv ved kombineret el- og benzinkørsel er den overraskende økonomisk og kører hele 47 km/l med en udledning på kun 49-52 g CO2/km. Når elmotoren er ved at løbe tør for strøm, skifter din hybrid MINI Countryman automatisk og ubesværet til forbrændingsmotoren. Så det eneste, du behøver koncentrere dig om, er at nyde den unikke og miljøvenlige MINI køreoplevelse.

Ladning

Ekstra kraft. Enkel opladning

Elmotoren i MINI Cooper S E Countryman ALL4 kører på et hightech litium-ion batteri, der udmærker sig ved sin høje power og lange holdbarhed. Og så er den nem at oplade. Du åbner blot dækslet til venstre for fordøren i førersiden og tilslutter ladekablet til ladestikket. Et LED-lys på ladeporten fortæller dig, hvor meget batteriet er ladet op.

Opladning hjemme

Oplad din MINI, mens du sover, og når strømmen samtidig er billigst. Tilslut det medfølgende ladekabel til en helt almindelig stikkontakt, og lad bilen op. Opladningstiden er typisk mellem to og otte timer, alt afhængigt af hvor meget power der er tilbage på batteriet.

Opladning på farten

I alle større danske byer findes der offentlige ladestandere, hvor du kan lade din MINI op, mens du er på farten – du tilslutter blot dit MINI ladekabel til standeren.

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​