Frankfurt Motor show 2017.

Til dette års motorshow i Frankfurt, har BMW og MINI vist deres fremtidige koncepter og visioner. I nedenstående har vi samlet de største overskrifter fra årets messe.​

BMW i Vision Dynamics.

BMW i Vision Dynamics skildrer billedet af elektrisk mobilitet i en dynamisk, praktisk model - en progressiv firedørs Gran Coupe placeret mellem i3 og i8.

Med en mulig rækkevidde på 600 km, en tophastighed over 200 km/t. og en acceleration fra 0-100 km/t. på 4,0 sekunder, tager BMW i Vision Dynamics e-mobiliteten til et nyt niveau.​

BMW X7 Concept iPerformance.

Med BMW X7 Concept iPerformance, har BMW fået en ny model i luksusklassen. Med BMW X7 møder håndlavet perfektion uforlignelig rummelighed.

"BMW Concept X7 iPerformance skaber et luksuriøst og moderne indtryk gennem sin diskrete styling og yderst præcise detaljer."

Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design.

BMW 8-serie Concept.

Med den første BMW 8-serie møder koncentreret kraft moderne luksus, 8-serien kombinerer smidigheden af en sportsvogn med stilen til en gentleman.

Silhuetten af BMW Concept 8-serie sidder lavt og kraftfuldt på vejen. Præcise konturer og spændende, muskulære overflader lover en dynamisk køreoplevelse fra det allerførste blik.

Nyrestrålen blusser ud, når den falder ned for at understrege køretøjets lave tyngdepunkt, mens forlygterne stirrer resolut på vejen. To ekspressivt designede karakterlinjer strækker sig til den ultra sporty bagende. Med sit lave og ekstremt brede udseende styrker det det dominerende overordnede indtryk.

BMW Concept Z4.

BMW Concept Z4 byder på ubegrænset frihed og uhindret køreglæde. 

En ny roadster der er bygget til vejen, i et design der udstråler atletisk kraft fra alle vinkler. En roadster der ikke anerkender grænser, og hvor en ny rejse markerer en ny omgang ubegrænset køreglæde.

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​