LEVERING HOS JAN NYGAARD AS

Forkæl Dem selv ved at afhente Deres nye BMW eller MINI hos Jan Nygaard AS, hvor De under unikke rammer og i rolige omgivelser kan opleve Deres nye bil for første gang.

Hos Jan Nygaard AS arbejder vi kontinuerligt med udviklingen af oplevelsen i forbindelse med købet af en ny bil. Vi vil i den anledning gerne invitere Dem til en levering, hvor vi sammen med Dem sikrer, at De allerede fra start føler Dem hjemme i Deres nye BMW eller MINI.

Når De ankommer til Jan Nygaard AS, vil De få muligheden for at tilbringe lidt tid i vores hyggelige kundelounge, hvor De kan slappe af og nyde en kop frisklavet kaffe eller læse dagens avis. De vil herefter blive hentet af vores produkt specialist, som vil hjælpe Dem under præsentation og gennemgang af Deres nye bil. Herefter vil vi som afslutning overbringe Dem nøglerne og sikre at alle Deres spørgsmål er blevet besvaret.

Vi glæder os til at levere Deres nye bil og anbefaler Dem afslutningsvis at bruge nedenstående punkter til at søge information og blive inspireret frem mod leveringen af Deres nye bil. Vi minder Dem om, at De naturligvis er velkommen til at kontakte os, såfremt De måtte have spørgsmål.

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​