​Kgs. Lyngby - 4588 6600

​København - 3259 4611

Ishøj - 4345 99​33

Sæsonleasing AF BMW OG MINI

Sæsonleasing bygger på samme præmisser som en flexlesingaftale, hvor der betales registreringsafgift månedsvis for den periode, leasingaftalen løber.

Sæsonleasing etableres på en sæsonbetonet bil som f.eks. en cabriolet eller en sportsbil. De vælger selv, hvor mange måneder om året, bilen skal være indregistreret. 

Eksempel: Kontrakten baseres på 13 mdr. med 5 aktive måneder, hvor der er nummerplader på bilen og 8 passive måneder, hvor bilen er vinteropbevaret, og De ikke betaler afgift på bilen.

Ved at begrænse antallet af aktive måneder er der helt andre muligheder for at finde en luksusbil med en fornuftig økonomi..

​Ønsker De rådgivning til valg af leasing?

S​å udfyld formularen - så ringer vi Dem op. Jo mere information vi får, desto bedre mulighed har vi for at forberede os på forhånd.


​Vi ser frem til at rådgive Dem i Deres valg af leasingaftale.

 
 
Hvilken type finansiering ønsker De at høre nærmere om?


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge sæsonleasing

Lavere afskrivning

Når De køber en bil på traditionel vis, giver registreringsafgiften på 150 pct. et meget højt værditab. Med en sæsonleasing aftale får De en markant lavere afskrivning, idet registreringsafgiften betales i små månedlige rater, og kun i de måneder hvor De kører i bilen .​

Lettere at sælge bilen igen

​Med en sæsonleasing aftale opnår De en større fleksibilitet, når De vil sælge bilen igen. Da bilen er afgiftsfri, kan den handles ud over landets grænser. Markedet bliver dermed større end ved salg af en normalt indregistreret bil, som ofte kun kan sælges i Danmark.

Service og garantiaftaler

Som autoriseret BMW og MINI forhandler, kan vi hos Jan Nygaard AS, som de eneste tilbyde BMW service og garantiaftaler. Med en serviceaftale får De sikkerhed for at kun autoriserede BMW teknikere udfører service på din BMW, og at de anvender topmoderne diagnoseteknologi og originale BMW reservedele.

Fordele ved sæsonleasing:

  • Betaler kun registreringsafgift i bilens aktive måneder
  • Bedre likviditet – mindre kapitalbinding
  • ​Lavere afskrivning – bedre gensalgspris
  • ​Reduceret risiko – brugtvognsværdien er afgiftsfri
  • ​Attraktiv beskatningsgrundlag
  • ​Mulighed for at tilkøbe service og garantiaftaler

Unik finansieringspartner.

Vi har indgået et samarbejde med Nordania Leasing, hvilket er medvirkende til at skabe tryghed og kvalitet ved finansieringen er Deres bil. Med en finansieringspartner som Danske Bank og Nordania Leasing kan vi tilbyde en attraktiv rente, som er medvirkende til yderst konkurrencedygtige leasingaftaler. 

Service Inclusive

Alle serviceomkostninger er dækket i den periode/km som De vælger.​

Forlænget garanti

Med BMW Repair får De en aftale, der svarer til, at De forlænger bilens mekaniske fabriksgaranti.

BMW Vejhælp

Med BMW Vejhjælp Mobile Care er hjælpen altid lige ved hånden. 

BMW Netværk

Vi er en del af det europæiske BMW forhandler-net og har derfor gode samarbejdspartnere. Så vi kan finde den BMW der passer Dem.​

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​