LEASING AF BMW ELLER MINI

Vi har en simpel ambition. At være Deres samarbejdspartner når det handler om valget af bil og transportløsning. Vi har derfor gjort det til vores målsætning at kunne tilbyde Dem at køre i BMW og MINI uanset om deres behov er 1. time eller 84 måneder – og alt det derimellem.

Hos Jan Nygaard AS tilbyder vi en lang række løsninger indenfor leasing af BMW og MINI. Med leasing kan De trygt overlade bekymringer om penge og økonomi til andre og bare læne Dem tilbage og nyde køreturen. For med leasing har De styr på alt der omhandler Deres BMW eller MINI. ​Vi tilbyder Dem en samlet pris, der også indeholder service og vedligehold – vi sikrer at De altid er mobil.

Vi tilbyder BMW og MINI leasing til både private, erhvervskunder samt leasing af brugte biler. Med leasing er fordelene mange, uanset hvad De foretrækker. ​Nedenfor kan De se vores udvalg af leasingmetoder. Er der en mulighed De savner, er De meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores til at finde den løsning der passer Dem.

Privatleasing

Med PrivatLeasing er De fra start til slut fri for at skulle spekulere på biløkonomi.​

Erhvervsleasing

​De bevarer Deres virksomheds likviditet, da BMW Financial Services står som ejer af bilen.

Flexleasing

​Med en flexleasing aftale får De en markant lavere afskrivning, idet registreringsafgiften betales i små månedlige rater.

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​