​Kgs. Lyngby - 4588 6600

​København - 3259 4611

Ishøj - 4345 99​33

Mini Max edition

MINI MAX FRA KUN 259.280 KR.

Hvad er det der gør, at så mange vælger at køre MINI? Er det køreegenskaberne? Er det den næsten drilagtige følelse, når du trykker på speederen? Kvaliteten, detaljerne og funktioner, der ellers kun ville findes i eksklusive sportsvogne?

​​Vi kan fortsætte med at spekulere, men når De sidder bag rattet, er det kun én ting, der tæller: MINI gør det sjovt at køre bil igen.

​Nu introducere vi sommerens bedste tilbud, vi kalder den for MINI MAX.

Vælg mellem MINI MAX 3 dørs, MINI MAX 5 dørs, MINI MAX Cabrio og nu også MINI MAX Clubman.

VALGMULIGHEDERNE:

MINI MAX EDITION 3-DØRS

​Fra 259.280 KR.

Sjov bil. Masser af kraft. MINI har altid givet bilelskere følelsen af at køre gokart med stil. Og med den nye TwinPower Turbo-motor er køreoplevelsen kun blevet endnu sjovere, endnu mere personlig og endnu mere økonomisk. Rendyrket køreglæde starter her.

MINI MAX EDITION CLUBMAN

Fra 318.700 KR.

Nu er MINI ikke længere helt så MINI. Med usædvanlig meget motorkraft, fem sæder, seks døre og ekstra benplads. De ikoniske todelte bagdøre giver adgang til et kæmpe bagagerum, og du får et toplækkert interiør, førsteklasses materialer og masser af avanceret højteknologi med i købet.

MINI MAX EDITION CABRIOLET

​Fra 321.900 KR.

Her er der højt til himlen, sol og smil på læben. Den nyeste MINI Cabrio giver dig følelsen af at være fri som fuglen med en BMW turbomotor under motorhjelmen med masser af spark. Hertil et lækkert highend-interiør, der får selv den mest kræsne feinschmecker til at sukke. Jo, i en MINI Cabrio er det altid sommer.​

MINI MAX EDITION 5-DØRS

Fra 272.150 KR.

MINI 5 dørs’ lave tyngdepunkt, brede sporvidde og stive chassis gør den til byens mest spændende 5 dørs. Sammen med det avancerede baghjulsophæng og de særlige støddæmpere får du en MINI, der er lige så bekvem som en sedan, men sjov, som kun en MINI kan være det.

Kampagnen gælder til 28.02.2018

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​