​Kgs. Lyngby - 4588 6600

​København - 3259 4611

Ishøj - 4345 99​33

Vi regner på nye priser i forbindelse med den nye registreringsafgift.​

​ned med afgiften - ​Op med ambitionen

BMW i3 UNLIMITED MED FRI STRØM I TRE ÅR FRA 296.000 KR.

Afgiften på elbiler er blevet sat ned, så det nu er blevet ekstra attraktivt at køre miljøvenligt og bæredygtigt. Og samtidig med at prisen er blevet lavere på en BMW i3, så er al den strøm, du kan bruge, også med i prisen i tre år. Vores partnerskab med CLEVER betyder, at du oplader på alle CLEVER-standere og får din egen ladestander installeret hjemme hos dig selv – alt sammen med i prisen.​

UNLIMITED = FRI STRØM I TRE ÅR.

Når du køber en ny BMW i3 Unlimited, er de første tre års strøm inkluderet i prisen. Vores samarbejde med CLEVER betyder ubegrænset el på alle CLEVERs ladestandere i Danmark, Sverige og Nordtyskland – og på den ladeboks, vi installerer hos dig derhjemme. En opladning tager kun tre timer, og så starter du hjemmefra hver morgen på fuldt batteri.

CLEVERs ladenetværk er Nordens største og hurtigste. Ladenetværket har mere end 1.000 ladesteder i Danmark, Sverige og Nordtyskland. Og med mere end 150 styk 50-kW-ladestandere kan du alle steder i landet få hurtig strøm på din BMW i3 – og det samme gælder altså i Sverige og Nordtyskland.

BMW i3 er en helt unik elbil og ikke som nogen anden bil, du kender. Vi har tænkt helt forfra med et karrosseri af genbrugsaluminium og kulfiberforstærket kunststof, der er stærkere end stål, men vejer det halve.

I kabinen møder du bæredygtige materialer som bl.a. certificeret eukalyptustræ, læder indfarvet med olivenolie og interiør i genbrugsmaterialer. Rækkevidden er op til 300 miljørigtige km på en opladning afhængigt af din køremåde (200 km ved typisk kørsel) – og med i prisen får du altså al den strøm, du overhovedet kan bruge i tre år. Vælger du BMW i3 plug-in-hybrid, leverer en lille, lydsvag benzinmotor ekstra strøm, så du kan nå op til 330 km.

BMW i3 - GENNEMTÆNKT BÆREDYGTIGHED

Forbrug:

Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (94 Ah):
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
Strømforbrug i kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​