​Kgs. Lyngby - 4588 6600

​København - 3259 4611

Ishøj - 4345 99​33

BMW 3-serie Executive

BMW 3-serie Executive genkender sig ved at være en model med masser af lækkert ekstraudstyr til et yderst attraktive beskatningsgrundlag. BMW 3-serie Executive er til dig som vil have den sportlige køreglæde og samtidig ikke vil gå på kompromis med udstyrsniveauet i bilen. 

Det hele handler i sidste ende om ren køreglæde. 

BMW 3-serie Executive Modeller

BMW 3-serie Sedan​

Unikke designelementer gør BMW 3-serie Sedan til klassens ubestridt sportsligste. Med sin klassiske tredelte formgivning i moderne fortolkning fortsætter bilen den stolte designtradition hos BMW med en lang motorhjelm, korte udhæng, stor akselafstand og en kabine, der er placeret langt tilbage i karrosseriet.​

Beskatning fra: 331.259 kr.

BMW 3-serie Touring

Det er den unikke kombination af dynamik, elegance og funktionalitet, der gør BMW 3-serie Touring til klassens sportsligste model. Med sit klassiske BMW 3-serie design fortsætter bilen den stolte designtradition hos BMW med en lang motorhjelm, korte udhæng, stor akselafstand og en kabine, der er placeret langt tilbage i karrosseriet.​

Beskatning fra: 346.695 kr.

BMW 3-serie Gran Turismo

​BMW 3-serie Gran Turismo er et spændende nyt bekendtskab i BMW 3-serien. Taglinjens coupéform er med til at understrege, præcis hvor let de sporty kvaliteter bringes ned på asfalten. Præcise linjer går hånd i hånd med spændingsladede flader. Eksklusive kromelementer og højglanssorte detaljer understreger den sportslige stil både ude og inde. 

Beskatning fra: 392.695 kr.

Er De i tvivl?

​Er De i tvivl om hvilken model De skal vælge? Book en prøvetur, så kan De finde ud af, hvilken model der passer Dem bedst.

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​