​Kgs. Lyngby - 4588 6600

​København - 3259 4611

Ishøj - 4345 99​33

BMW 3-serie Executive

BMW 3-serie Executive genkender sig ved at være en model med masser af lækkert ekstraudstyr til et yderst attraktive beskatningsgrundlag. BMW 3-serie Executive er til dig som vil have den sportlige køreglæde og samtidig ikke vil gå på kompromis med udstyrsniveauet i bilen. 

Det hele handler i sidste ende om ren køreglæde. 

BMW 3-serie Executive Modeller

BMW 3-serie Sedan​

Unikke designelementer gør BMW 3-serie Sedan til klassens ubestridt sportsligste. Med sin klassiske tredelte formgivning i moderne fortolkning fortsætter bilen den stolte designtradition hos BMW med en lang motorhjelm, korte udhæng, stor akselafstand og en kabine, der er placeret langt tilbage i karrosseriet.​

Beskatning fra: 385.000 kr.

BMW 3-serie Touring

Det er den unikke kombination af dynamik, elegance og funktionalitet, der gør BMW 3-serie Touring til klassens sportsligste model. Med sit klassiske BMW 3-serie design fortsætter bilen den stolte designtradition hos BMW med en lang motorhjelm, korte udhæng, stor akselafstand og en kabine, der er placeret langt tilbage i karrosseriet.​

Beskatning fra: 405.000 kr.

BMW 3-serie Gran Turismo

​BMW 3-serie Gran Turismo er et spændende nyt bekendtskab i BMW 3-serien. Taglinjens coupéform er med til at understrege, præcis hvor let de sporty kvaliteter bringes ned på asfalten. Præcise linjer går hånd i hånd med spændingsladede flader. Eksklusive kromelementer og højglanssorte detaljer understreger den sportslige stil både ude og inde. 

Beskatning fra: 442.000 kr.

Er De i tvivl?

​Er De i tvivl om hvilken model De skal vælge? Book en prøvetur, så kan De finde ud af, hvilken model der passer Dem bedst.

Kgs. Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby​

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​