​Kgs. Lyngby - 4588 6600

​København - 3259 4611

Ishøj - 4345 99​33

SNOWWAVE by BMW
​DEN ULTIMATIVE FAMILIE-SKITUR.

De sidste tre år har BMW haft fornøjelsen af at være medsponsor og deltagere på skikonceptet – SnowWave.

SnowWave drives af Carsten Holm, der i kraft af at han uddanner skiinstruktører har lykkedes med at samle et hold af utroligt dygtige, engagerede og oveni inspirerende instruktører, som igennem fire dage på ski – er værter for en samlet pakke af oplevelser, der rækker langt ud over den traditionelle skiferie. Camps´ene afholdes fire gange årligt med to i det tidlige forår og to i den tidlige vinter - overbookede hver gang.

Det er så lykkedes at få muligheden for at lave en ekstra BMW-tur - som er helt vores egen.

Dermed at vi også har kunne tilrettelægge indholdet – med vores egne tilføjelser, som har til formål at toppe en i forvejen super oplevelse. 

Konceptet er det følgende:

  • 4 dage på ski – med instruktører til mindre grupper
  • Halvpension – egen kok
  • Hotel
  • Leje bil evt. BMW VIP Shuttle fra München
  • Ski og støvler
  • Skikort
  • Børne underholdning og familie lege på hotellet.

Beskrivelse:

Rejse til München på egen hånd den 2. november 2017

For Dem der har valgt at leje en BMW.

Efter ankomst taxa til Garsching, hvor BMW har deres VIP Shuttle Center. Her modtager vi vores biler til turen. Alle biler er fra toppen af BMW`s modelprogram fx X5, X6, 5-, 6- og 7-serie med de største motorer.

Opholdet:

Efter afhentning går turen til Hintertux – enten direkte eller med stop. Vi bor i Finkenberg (20 minutters kørsel fra Hintertux). Hotellet har vi for os selv og er absolut pænt - det er ikke luksus, men har f.eks. en lille sauna og spaafdeling, og en rigtig typisk Østrigsk restaurant og bar afdeling. 

Skiløbet starter fredag den 3. om morgenen og foregår på den måde, at vi inddeles i hold – børn og voksne (man kan også selv med eller uden guide). Dagen deles i to og hvert hold har deres egen instruktør, der sørger for at alle bliver bedre på ski. Der holdes frokost, som enten kan være på egen hånd eller vi kan booke i restauranten til alle – på stedet er der nemlig både restaurant med selvbetjening og en med betjening – forskellen er faktisk ikke prisen – men hvor selvbetjeningen også er med tilføjet kamp om at finde plads – er restauranten – fine pladser med panorama udsigt. Efter frokost igen ski og så samles vi sidst på eftermiddagen hjemme på hotellet.

Der er tradition for at afholde en slalomdag, hvor nye tillærte færdigheder vises frem af børnene inklusive en opvisning. Konkurrence for voksne er også en mulighed. Mandag er faktisk en hel dag på ski, da vi anbefaler at alle booker hjemrejse fra München med sidste fly, som er ca. kl. 22.00. Vi mødes på hotellet til lidt snack/mad før vi forlader hotellet.

Pris:

Hotel 2.-6. nov. inkl. halvpension med egen kok, liftkort, skitræning.

Pris pr. person: 6.495 kr. 

Ski depot for 2 personer på bjerget kr. 275,-

BMW VIP Shuttle kr. 1.700,-

Hotellets maks. kapacitet er 40 personer. Fly er på egen hånd.

Tilmeldingsfrist: Straks

Tilmelding: kasper.olsson@jan-nygaard.dk

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​