​BMW Premium Selection
​Certificerede brugte biler


​Kun de bedste brugte BMW slipper gennem nåleøjet

Køber De en BMW, der er certificeret BMW Premium Selection er alle serviceeftersyn overholdt, og har der været reparationer, er der kun blevet brugt originale BMW reservedele. Og det gælder uanset om den tidligere ejer er dansk, eller vi selv har importeret bilen.

​Bilerne er højest 4 år gamle og har maks. kørt 120.000 km – men som regel er det meget mindre.

​Det er udgangspunktet, når vi lader bilen gennemgå vores certificeringsprogram. Bilen testes og kontrolleres efter en procedure udarbejdet af BMW – i øvrigt meget lig den kontrol, enhver ny BMW gennemgår før den forlader samlebåndet. Vores kontrol er så gennemgribende, at vi efterfølgende kan levere bilen med 12 måneders europæisk garanti.​

BMW Premium Selection

  • ​​12 måneder Europæisk Garanti – med mulighed for forlængelse
  • 360 graders autoriseret mekanisk og kosmetisk tjek
  • Maks 4 år gammel og 120.000 km
  • Europæisk vejhjælp – BMW Mobile Care
  • Attraktiv finansiering fra 1,95 % i rente*.​

Attraktiv finansiering


​Flexleasing af BMW og MINI

Med Flexleasing kan vi tilbyde Dem den absolut mest fleksible måde at køre BMW eller MINI.

Flexleasing baseres på, at De leaser bilen uden registreringsafgift og i stedet betaler registreringsafgiften månedsvis for den periode, leasingaftalen løber. De undgår således at betale de 150 pct. i registreringsafgift, som sker ved normal indregistrering af biler i Danmark.​

​Læs mere om Flexleasing her.

​Købekontrakt

Hvis De drømmer om selv at eje Deres BMW, er en købekontrakt vejen frem. Med en BMW Premium Selection kan vi ekstraordinært tilbyde attraktiv rente på fra kun 1,95 %.

De kan selv vælge om kontrakten skal han en løbetid på 12 måneder eller op til 96 måneder.

* Finansieringseksempel på BMW 120d 5-dørs: Kontantpris: 270.000 kr. Udbetaling (20 %) 54.000 kr. Ydelse 2.608 kr. pr. md. Løbetid 96 mdr. Variabel rente 1,95 %. Variabel debitorrente 2,48 %. ÅOP 4,07 %. Det samlede kreditbeløb 231.310 kr. De samlede kreditomkostninger 34.275 kr. Det samlede beløb der skal tilbagebetales udgør 252.675 kr.

360 graders teknisk og kosmetisk tjek

Hele bilen og alle detaljer gennemgås minutiøst af vores eksperter i BMW Premium Selection certificeringsfasen. Alle systemer, komponenter og funktioner tjekkes – lige fra bilens motor og lak ned til handskerummets lås.

​Alle sikkerhedsrelaterede detaljer tjekkes, eksempelvis airbags, dæk, bremser og lys. Og så kontrollerer vi om bilen er serviceret efter bogen, og skulle der være blot den mindste uregelmæssighed, så retter vi op på den.

​I kraft af vores grundige, standardiserede kontrol kan du være sikker på, at din BMW Premium Selection er i tiptop stand eller som vi siger: Næsten som ny. Vi dokumenterer alle serviceeftersyn, alt vedligeholdelsesarbejde og alle tekniske modifikationer. Sådan giver vi dig sikkerhed for, at din BMW Premium Selection er blevet passet, plejet og serviceret af eksperter.

12 måneder Europæisk Garanti – med mulighed for forlængelse

Når De vælger en BMW Premium Selection, er De garanteret min. 12 måneders europæisk garanti på Deres BMW. Ønsker De yderligere garanti på Deres BMW kan vi tilbyde udvidet dækning.

​De kan læse mere om BMW Garanti Pakker her.

Europæisk vejhjælp – BMW Mobile Care


BMW Premium Selection er kvalitet og komfort i særklasse. Driftssikkerheden er i top og det gælder også for bilens sikkerhedsudstyr og -systemer. Det gør hver eneste kilometer til en tryg oplevelse.

​Trods dette kan uheldet ramme - men bare rolig: Også her gør vi det lidt bedre. Med vores Mobile Care Assistance er vi på pletten med hjælp og vejledning – enten telefonisk eller på stedet.

​Har du brug for vejhjælp herhjemme eller i udlandet, så er vores mobile servicepersonale hurtigt fremme hos dig. 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

​BMW Vejhjælp Mobile Care - Tlf. 80 30 40 45.

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​