BMW MINI COOPER I KØBENHAVN

​Med en MINI produceret af BMW får De en bil med sublime køreegenskaber og et gennemtrængende sporty udseende. I en MINI Cooper er De sikret en køretur der ikke kan sammenlignes med andre biler.

Hos Jan Nygaard AS forhandler vi BMW og MINI Cooper. Kom ind og få en prøvetur, De vil opdage det minder om en kongelig gokarttur.

Få servicetjek på Deres MINI Cooper

Med en bil produceret af BMW, er De sikret en holdbar kvalitetsbil med en høj sikkerhed.

Udover forhandling af MINI Cooper yder vi også serviceeftersyn på bilen. Vi foretager miljøtjek og kan to gange årligt tilbyde et vintertjek og et sommertjek, så De kan køre sikkert ud i Deres MINI på de danske landeveje.

Under vores serviceeftersyn af Deres MINI Cooper sørger vi også for at foretage olietjek og kan tilbyde en eventuel reparation af pladedele og lak på vores værksted, ligesom vi også udfører fælg- og dækservice.

København og Nordsjællands ekspert i MINI Cooper

Vi har mange års erfaring i forhandling, service og reparationer af BMW og MINI Cooper og er altid opdateret på den nyeste teknologi. Med vores dygtige medarbejdere er De derfor sikret den bedste service og ekspertise.

Kom ind og hør nærmere om MINI Cooper i vores showroom i Kgs. Lyngby. Vi kan hjælpe og vejlede Dem til det helt rigtige valg, så De får en MINI, der matcher Deres behov, ønsker og bildrømme.

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​